ČELIK-PAK Vam nudi kompletno rešenje za male, srednje i velike pak centre.

U svom proizvodnom programu posedujemo automatske mašine za formiranje, doziranje i zatvaranje kese.

Uz standardne performanse pakerica moguće su i široke modifikacije postojećih pakerica prema Vašem zahtevu u cilju potpune optimizacije Vašeg proizvodnog procesa. Ukoliko već posedujete pogon za pakovanje vršimo i nadgradnju postojećih linija i uklapanje naših pakerica u postojeći sistem u cilju maksimalne automatizacije posla i minimalnog učešća ljudskog faktora u mogućem zastoju.

Automatska pakerica za pelet (pellet) APKZ-1500

Mašina je namenjena za pakovanje peleta u džakove od 15kg. Kapacitet mašine je 6 tona na sat. Džakovi se formiraju iz jedne rolne folije sistemom kragne. Povlačenje folije je sistemom kaiševa. Dozirni sistem je težinski i čine ga vage sa povratnom spregom.

Automatska pakerica za pelet (pellet) APKZ-1500

APKP-100 – Automatska pakerica za praškaste materijale

APKP-100 - Automatska pakerica za pakovanje praškastih materijalaPakerica je namenjena za pakovanje kafe u pakovanja od 50 do 1000g, a može pakovati sitnoskristalne, sitnozrnaste i praškaste materijale u jastučaste kese formirane iz jedne trake posredstvom „kragne“. Povlačenje trake se obavlja gumenim trakama. Dozirni sistem je vertikalni pužni.

Uz mašinu se opciono isporučuje i elevator za usipanje materijala u dozirni koš.

APKP-100 - Automatska pakerica za pakovanje praškastih materijala

APKZ-100 – Automatska pakerica za zrnaste materijale

Pakerica je namenjena za pakovanje sipljivih sitnoskristalnih, zrnastih i sitnokomadnih materijala u jastučaste kese od 30 do 1000g, formirane iz jedne trake posredstvom „kragne“. Povlačenje trake se obavlja gumenim trakama. Dozirni sistem je težinski i čine ga vage sa povratnom spregom.

Uz mašinu se opciono isporučuje i elevator za usipanje materijala u koš čime se obezbeđuje maksimalna autonomija pakerice u radu.

APKZ-100 - Automatska pakerica za zrnaste materijale

APS-PIR – Automatska pakerica za ugostiteljski šećer

APS-PIR - Automatska pakerica za ugostiteljski šećerPakerica je namenjena za automatsko pakovanje šećera, a može pakovati sve sitno zrnaste, prehrambene i neprehrambene materijale u pakovanja od 2 do 10g. Pakerica formira kesicu iz rolne folije, odmerava i puni materijal koji se pakuje, zavaruje i odseca punu kesicu. Pakerica može praviti tri vrste kesice: cigarete, piramide i jastučiće. Radom pakerice upravlja elektronika.

APS-PIR - Automatska pakerica za ugostiteljski šećer

APS-PIR-M – Automatska pakerica za ugostiteljski med

APS-PIR-M - Automatska pakerica za ugostiteljski medPakerica je namenjena za automatsko pakovanje meda u pakovanja od 10 do 40g. Pakerica formira kesicu iz rolne folije, odmerava i puni materijal koji se pakuje, zavaruje i odseca punu kesicu. Radom pakerice upravlja elektronika.

APS-PIR-M - Automatska pakerica za ugostiteljski med

APS-PIR-P – Automatska pakerica za praškaste materijale 3 u 1

APS-PIR-P - Automatska pakerica za praškaste materijale 3 u 1Pakerica je namenjena za automatsko pakovanje praškastih materijala u pakovanja od 10 do 40g. Pakerica formira kesicu iz rolne folije, odmerava i puni materijal koji se pakuje, zavaruje i odseca punu kesicu. Radom pakerice upravlja elektronika.

APS-PIR-P - Automatska pakerica za praškaste materijale 3 u 1

APSS-10 – Automatska pakerica za sitna pakovanja simpleks

APSS-10 - Automatska pakerica za sitna pakovanja simpleksPakerica je namenjena za pakovanje praškastih i sitnokristalnih materijala kao što su vanilin šecer, puding, biber i sl. u kesice sa četvorostranim varom formirane iz jedne rolne. Proverena koncepcija sa rotacionim čeljustima primenjena kod ove pakerice obezbeđuje miran rad, dug eksploatacioni vek pakerice i jednostavno regliranje.

APSS-10 - Automatska pakerica za sitna pakovanja simpleks

AP-K-100 – Automatska mašina za pakovanje kašičica

AP-K-100 - Automatska mašina za pakovanje kašičicaMašina je namenjena za automatsko pakovanje plasitčnih kašičica u kesice zatvrorene sa 4 vara folijom iz dve rolne folije.

AP-K-100 - Automatska mašina za pakovanje kašičica

KP-1 – Mašina za komadna pakovanja

KP-1 - Mašina za komadna pakovanjaPakerica je namenjena za pakovanje materijala u jastučaste kese formirane iz jedne trake posredstvom „kragne“. Povlačenje trake se obavlja pneumatski, cilindrima za podizanje čeljusti. Na mašinu se opciono ugrađuje dozirni sitem.

KP-1 - Automatska pakerica sa cilindarskim povlačenjem folije

APK-8 – Mašina za pakovanje tečnosti u bočice

APK-8 - Mašina za pakovanje tečnosti u bočiceMašina je namenjena za automatsko pakovanje tečnosti u plastične bočice specifičnih oblika.

APK-8 - Mašina za pakovanje tečnosti u bočice

Linija za pakovanje brašna (šećera) u papirne kese

Linija za pakovanje brašna (šećera) u papirne keseLinija je namenjena za pakovanje praškastih i sitnozrnastih materijala u papirne kese od 5kg.

Linija za pakovanje brašna (šećera) u papirne kese

Petocevna automatska pakerica za ugostiteljski šećer u pet linija APS-VR-5

Petocevna automatska pakerica za ugostiteljski šećer u pet linija APS-VR-5Automatska mašina za pakovanje šećera u pet linija. Ova mašina je namenjena za pakovanje ugostiteljskog šećera u pet linija u obliku cigarete ili jastučeta.