Za izradu kartonske ambalaže ČELIK-PAK Vam može ponuditi zaokružen proces počevši od rasecanja i bigovanja, pa sve do štampanja i lepljenja. Sve mašine poseduju proverena konstrukcijska rešenja iz prakse koja obezbeđuju bezbedno rukovanje, dug eksploatacioni vek i jednostavno podešavanje.

Kombinovana mašina za izradu kartonskih kutija KBS-1250

Kombinovana mašina za izradu kartonskih kutija KBS-1250Kombinovana mašina je namenjena da u jednom prolazu izradi oblik pravilne kutije od valovite lepenke. U sebi sadrži integrisane operacije sečenja, bigovanja i prorezivanja.

Rol-štanca sa pogonom RSP-1200

Rol-štanca sa pogonom RSP-1200Mašina je namenjena za dobijanje formi za formiranje nepravilnih i samosklopivih kutija. Mogu se praviti i kutije pravilnog oblika. Povlačenje alata je automatsko.

Neophodna je izrada posebnog alata za svaku vrstu kutije.

Mašina za šlicovanje MS-2200

Mašina za šlicovanje MS-2200Mašina je namenjena za prosecanje kartona u izradi kartonskih kutija.

Mašina za bigovanje MB-2200

Mašina za bigovanje MB-2200Mašina je namenjena za odsecanje kartona (kao pripremu za dalju obradu) i njegovo bigovanje.

Mašina za lepljenje MZL-1200

Mašina za lepljenje MZL-1200Lepilica je namenjena za lepljenje kartona. Krajeve kutije provučete kroz valjke za nanošenje lepka, a zatim sklopite kutiju i propustite kroz valjke za peglanje.

Mašina za flekso štampu (jedna boja) MFS-1000

Mašina za flekso štampu (jedna boja) MFS-1000Mašina je namenjena za štampanje već izrađenih kutija.

Mašina za flekso štampu sa dve boje MFS2-1000

Mašina za flekso štampu sa dve boje MFS2-1000Mašina je namenjena za štampanje već izrađenih kutija. Mašina ima mogućnost podešavanja položaja drugog klišea za boju.